Lloyd Hotel & Cultural Embassy - Amsterdam, Noord-Holland, 1019 BN, Netherlands

HBO STAGIAIR(E) F&B MANAGEMENT

Omschrijving Lloyd Hotel:
Het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is een trendsettend 1 tot 5 sterren hotel, dat haar gasten een bijzonder gastvrij en inspirerend verblijf in Amsterdam biedt. Het hotel is onlosmakelijk verbonden met de Culturele Ambassade en onderscheidt zich van andere hotels door haar functie als platform voor mensen uit de creatieve wereld, design, kunst en haar bijzondere geschiedenis. Het Lloyd Restaurant is een bestemming op zichzelf. Ook hier komen ambachtelijk meesterschap en conceptuele innovatie samen.

Het eten van het Lloyd Restaurant wordt in onze eigen keuken gemaakt, het vlees en de vis zijn duurzaam (gevangen) en onze groenten zijn meestal biologisch verbouwd, het liefst dicht bij huis. We zijn trots op onze producenten en leveranciers en kennen hen goed. We combineren klassieke gerechten en bereidingswijzen met hedendaagse invloeden en nieuwe kooktechnieken. Met een frisse blik en vintage receptuur maken we eigentijdse gerechten die soms verrassen maar die vooral heerlijk smaken!

Stagiair:
We zijn op zoek naar een stagiair voor 38 uur per week voor 5 à 12 maanden. Zij/hij is gemotiveerd, enthousiast en wil graag alle aspecten van de F&B afdeling leren kennen.

Werkzaamheden:

Ondersteuning van F&B Manager en F&B Supervisors
Het draaien van supervisor diensten, waarbij je operationeel verantwoordelijk bent voor de verschillende afdelingen binnen de F&B.
Je wordt actief betrokken bij verschillende kantoorwerkzaamheden, zoals roosters maken, bestellingen doen en eventueel het geven van trainingen.
Controle van facturen en banqueting groepen.
Verdiepingsopdracht:
In overleg

Heb je interesse in deze functie? Stuur je CV en motivatiebrief naar werken@lloydhotel.com t.a.v. Mw. Evelyn Storm.
Brieven zonder CV worden niet in behandeling genomen.

Reservations