Lloyd Hotel & Cultural Embassy - Amsterdam, Noord-Holland, 1019 BN, Netherlands

VACATURE MANAGEMENT ASSISTANT

Omschrijving hotels:
Het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is een trendsettend 1 tot 5 sterren hotel, dat haar gasten een bijzonder gastvrij en inspirerend verblijf in Amsterdam biedt. Het hotel is onlosmakelijk verbonden met de Culturele Ambassade en onderscheidt zich van andere hotels door haar functie als platform voor mensen uit de creatieve wereld, design, kunst en bijzondere geschiedenis. Het Lloyd Restaurant is een bestemming op zichzelf. Ook hier komen ambachtelijk meesterschap en conceptuele innovatie samen.
Hotel the Exchange is een fashion hotel in Amsterdam centrum dat op speelse wijze fashion en hotel design samen brengt in unieke kamers ook variërend van één tot vijf sterren. In dit hotel ontmoeten fashion en design elkaar op een onverwachte en inspirerende manier. De kamers zijn door jonge modeontwerpers van het Amsterdam Fashion Institute (AMFI) aangekleed als modellen. Gasten kunnen hier wegdromen en wakker worden in stijl.

Wij zoeken iemand die vriendelijk, daadkrachtig en professioneel is en die het leuk vindt in een dynamische omgeving te werken. Je bent gewend om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Je hebt een ruime ervaring in het beheren van de agenda’s van directie- en/of bestuursleden en houdt goed overzicht, ook op hectische processen. Je werkt zelfstandig, proactief en je bent loyaal aan de organisatie en aan je collega’s.

Taken en vaardigheden:
- Agendabeheer artistiek directeur en algemeen directeur
- PA werkzaamheden zoals procescoördinatie van zeer uiteenlopende zaken voor beide hotels en projecten van de directie.
- Bewaken van de uitvoering van gemaakte afspraken.
- Gastvrouw of gastheer zijn bij ontvangst relaties, belangrijke gasten, journalisten, samenwerkingspartners en bij diverse (culturele) events.
- Assistentie bij algemene kantoorwerkzaamheden (reserveringen maken, telefoon aannemen)
- Assisteren afdeling marketing en communicatie (website content beheer, perscontacten en perslijsten bijhouden – persmateriaal versturen, relatiebeheer, nieuwsbrieven verzenden, bewaking huisstijl)
- Communicatiemateriaal en merchandise mede produceren
- Vlot en klantgerichte communiceren in woord en schrift.
- Zeer goede beheersing Nederlands en Engels in woord en geschrift.
- Ervaren en bekwaam in Windows / Word / Excel / Mailchimp / Facebook / Linkedin en Google.
Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs en woont in de metropool Amsterdam.

Wij bieden

Wij bieden een salaris conform het arbeidsvoorwaardenregelement van Horeca Nederland en een hele fijne werkplek in een positieve en opgewekte organisatie.

Contact:
Heb je interesse, stuur dan je CV en motivatiebrief, onder vermelding van Management Assistent, naar werken@lloydhotel.com t.a.v. Evelyn Storm. Reacties zonder CV worden niet in behandeling genomen.

Reservations