Lloyd Hotel & Cultural Embassy - Amsterdam, Noord-Holland, 1019 BN, Netherlands

MEDEWERKER ALGEMENE DIENST M/V

Omschrijving Lloyd Hotel

Het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is een trendsettend 1 tot 5 sterren hotel, dat haar gasten een veilig, gastvrij en inspirerend verblijf in Amsterdam biedt. Het hotel is onlosmakelijk verbonden met de Culturele Ambassade en onderscheidt zich van andere hotels door haar functie als platform voor mensen uit de creatieve wereld, design, kunst en bijzondere geschiedenis. Het restaurant van het Lloyd Hotel is een bestemming op zichzelf. Ook hier komen ambachtelijk meesterschap en conceptuele innovatie samen.

Voor onze afdeling Housekeeping zoeken wij per direct een medewerker Algemene Dienst.

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken
- Opruimen van afval en vuil op de gastenkamers
- Schoonhouden van contrainerruimtes
- Schoonmaken van openbare ruimtes, stofzuigen gangen, schoonmaken toiletten
- Transporteren van vuil en schoon linnengoed naar afdelingen in het hotel
- Ondersteunen van kamermeisjes en housekeeping supervisor met diverse werkzaamheden
- Schoonmaken van gastenkamers
- Opbouwen van vergaderzalen (stoel, tafels etc verslepen)

Wij zoeken een collega die hard kan werken en flexibel is ten opzichte van werktijden en werkzaamheden. Er wordt in wisselende diensten gewerkt, waaronder nachtdiensten, zowel doordeweeks als in het weekend. Voor deze functie is het van belang dat je van aanpakken houdt, goed in een team kan werken, netjes en georganiseerd bent en altijd vriendelijk bent voor je collega's en gasten.

Functie-eisen
Voor deze functie moet je kennis hebben van de Nederlandse en Engelse taal. Ervaring in de hotellerie is vereist. Daarnaast moet je in het bezit zijn van rijbewijs B.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie, stuur dan je CV en motivatiebrief naar werken@lloydhotel.com t.a.v. Evelyn Storm. Bij het onderwerp graag de functie benoemen waarop je solliciteert. Brieven zonder CV worden niet in behandeling genomen.

Reservations