Lloyd Hotel & Cultural Embassy - Amsterdam, Noord-Holland, 1019 BN, Netherlands

MEDEWERKER KAMERSCHOONMAAK

Het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is een trendsettend 1 tot 5 sterren hotel, dat haar gasten een veilig, gastvrij en inspirerend verblijf in Amsterdam biedt.

Het hotel, met 117 kamers, is onlosmakelijk verbonden met de Culturele Ambassade en onderscheidt zich van andere hotels door haar functie als platform voor mensen uit de creatieve wereld, design, kunst en bijzondere geschiedenis. Het restaurant van het Lloyd Hotel is een bestemming op zichzelf. Ook hier komen ambachtelijk meesterschap en conceptuele innovatie samen.

Voor onze afdeling Housekeeping zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega met ervaring. Hij/zij kan na een korte inwerkperiode zelfstandig aan de slag. Werkzaamheden worden zowel doordeweeks als in het weekend uitgevoerd. Voor deze functie is het van belang dat je van aanpakken houdt, zelfstandig maar ook in een team kan werken, netjes en georganiseerd bent en altijd vriendelijk bent voor je collega's en gasten.

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:
- Hotelkamers schoonmaken;
- Schoonhouden van de publieke ruimtes;
- Meedraaien in de afwaskeuken.

Functie-eisen:
- Ervaring in de hotellerie is een vereiste;
- Kennis van de Nederlandse taal is een vereiste;
- Flexibel;
- Een service- en gastgerichte houding.

Interesse?
Herken je je zelf in bovenstaand profiel en heb je interesse in deze functie, stuur dan je motivatie en CV, onder vermelding van ‘medewerker huishouding’ naar werken@lloydhotel.com t.a.v. Evelyn Storm. Reacties zonder CV worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reservations