Lloyd Hotel & Cultural Embassy - Amsterdam, Noord-Holland, 1019 BN, Netherlands

Stagiair accounting


Het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is een trendsettend 1 tot 5 sterren hotel, dat haar gasten een bijzonder gastvrij en inspirerend verblijf in Amsterdam biedt. Het hotel is onlosmakelijk verbonden met de Culturele Ambassade en onderscheidt zich van andere hotels door haar functie als platform voor mensen uit de creatieve wereld, design, kunst en haar bijzondere geschiedenis. Het Lloyd Restaurant is een bestemming op zichzelf. Ook hier komen ambachtelijk meesterschap en conceptuele innovatie samen.

In december 2011 openden de initiatiefnemers van het Lloyd Hotel een tweede hotel, The Exchange en café Stock in hartje centrum op het Damrak tegenover de Beurs van Berlage.
Ter ondersteuning van onze afdeling Finance zijn wij op zoek naar een

Stagiair Accounting

We zijn op zoek naar een stagiair voor 38 uur per week voor een periode van 5 tot 10 maanden. De stageplaats is beschikbaar vanaf februari / maart 2016.

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:
Ondersteuning op de afdeling accounting zoals dagelijks uitvoeren van de income audit, F&B cost control, debiteuren- en crediteurenadministratie, werkzaamheden met betrekking tot het rapporteren van de maandelijkse cijfers van zowel het Lloyd Hotel als van hotel The Exchange en restaurant Stock.

Voor pro-actieve en verantwoordelijke stagiairs is er bij het Lloyd Hotel de gelegenheid om zelfstanding te werken.
Ook krijgen stagiairs de kans om behalve op de eigen afdeling ook op andere afdelingen mee te lopen en te helpen.

Project / scriptie:
Het onderwerp voor een scriptie bepalen wij graag in overleg met de stagiair, waarbij actualiteit en eigen voorkeur een rol speelt.

Interesse?
Heb je interesse in deze stage, stuur dan je CV en motivatiebrief, onder vermelding van stagiair accounting, naar werken@lloydhotel.com t.a.v. Evelyn Storm. Reacties zonder CV worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Reservations