Lloyd Hotel & Cultural Embassy - Amsterdam, Noord-Holland, 1019 BN, Netherlands

STAGIAIR ACCOUNTING

Omschrijving Lloyd Hotel
Het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is een trendsettend 1 tot 5 sterren hotel, dat haar gasten een veilig, gastvrij en inspirerend verblijf in Amsterdam biedt. Het hotel is onlosmakelijk verbonden met de Culturele Ambassade en onderscheidt zich van andere hotels door haar functie als platform voor mensen uit de creatieve wereld, design, kunst en bijzondere geschiedenis. Het restaurant van het Lloyd Hotel is een bestemming op zichzelf. Ook hier komen ambachtelijk meesterschap en conceptuele innovatie samen.

Functie
We zijn op zoek naar een stagiair voor 38 uur per week voor een periode van 5 à 10 maanden. Zij/hij is gemotiveerd, enthousiast en wil graag alle aspecten van de afdeling accounting leren kennen. De stageplaats is beschikbaar vanaf 22 juni 2015.

Werkzaamheden
Ondersteuning op de afdeling accounting zoals dagelijks uitvoeren van de income audit, F&B cost control, debiteuren- en crediteurenadministratie, werkzaamheden met betrekking tot het rapporteren van de maandelijkse cijfers van zowel het Lloyd Hotel als van hotel The Exchange en restaurant Stock.

Voor pro-actieve en verantwoordelijke stagiairs is er bij het Lloyd Hotel de gelegenheid om zelfstanding te werken.

Ook krijgen stagiairs de kans om behalve op de eigen afdeling ook op andere afdelingen mee te lopen en te helpen.

Opdracht
Het onderwerp voor een eventuele opdracht bepalen wij graag in overleg met de stagiair, waarbij actualiteit en eigen voorkeur een rol speelt.

Interesse?
Herken je je zelf in bovenstaand profiel en heb je interesse in deze stage, stuur dan je CV en motivatiebrief onder vermelding van stagiair accounting naar werken@lloydhotel.com t.a.v. Evelyn Storm. Reacties zonder CV worden niet in behandeling genomen.

Reservations