Lloyd Hotel & Cultural Embassy - Amsterdam, Noord-Holland, 1019 BN, Netherlands

MBO STAGIAIR(E) F&B PRAKTIJK

Omschrijving het Lloyd Hotel:
Het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is een trendsettend 1 tot 5 sterren hotel, dat haar gasten een bijzonder gastvrij en inspirerend verblijf in Amsterdam biedt. Het hotel is onlosmakelijk verbonden met de Culturele Ambassade en onderscheidt zich van andere hotels door haar functie als platform voor mensen uit de creatieve wereld, design, kunst en haar bijzondere geschiedenis. Het Lloyd Restaurant is een bestemming op zichzelf. Ook hier komen ambachtelijk meesterschap en conceptuele innovatie samen.

Het eten van het Lloyd Restaurant wordt in onze eigen keuken gemaakt, het vlees en de vis zijn duurzaam (gevangen) en onze groenten zijn meestal biologisch verbouwd, het liefst dicht bij huis. We zijn trots op onze producenten en leveranciers en kennen hen goed. We combineren klassieke gerechten en bereidingswijzen met hedendaagse invloeden en nieuwe kooktechnieken. Met een frisse blik en vintage receptuur maken we eigentijdse gerechten die soms verrassen maar die vooral heerlijk smaken!
Stagiair:
We zijn op zoek naar een stagiair voor 38 uur per week voor 5 à 10 maanden. Zij/hij is gemotiveerd, enthousiast en wil graag alle aspecten van de F&B afdeling leren kennen.

Werkzaamheden:

- Je bent werkzaam op de vloer in de verschillende aspecten van de F&B.

  • Je draait mee in het restaurant
  • Verzorging van de banqueting zalen
  • Je loopt terras en verzorgt room service.
  • Verder ben je inzetbaar waar nodig en draai je wisseldiensten.
  • In overleg kan een deel van de stage ook plaatsvinden in de keuken.

Verdiepingsopdracht:
In overleg

Heb je interesse in deze functie? Stuur je CV en motivatiebrief naar werken@lloydhotel.com t.a.v. Mw. Evelyn Storm.
Brieven zonder CV worden niet in behandeling genomen.

Reservations