Lloyd Hotel & Cultural Embassy - Amsterdam, Noord-Holland, 1019 BN, Netherlands

STAGIAIR SALES

Omschrijving Lloyd Hotel
Het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is een trendsettend 1 tot 5 sterren hotel, dat haar gasten een veilig, gastvrij en inspirerend verblijf in Amsterdam biedt. Het hotel is onlosmakelijk verbonden met de Culturele Ambassade en onderscheidt zich van andere hotels door haar functie als platform voor mensen uit de creatieve wereld, design, kunst en bijzondere geschiedenis. Het restaurant van het Lloyd Hotel is een bestemming op zichzelf. Ook hier komen ambachtelijk meesterschap en conceptuele innovatie samen.
Hotel The Exchange is een fashion hotel, gevestigd in drie gebouwen aan het Damrak, waarvan de oudste dateert uit de 17e eeuw. De kamers zijn door studenten en mode-ontwerpers van het Amsterdam Fashion Institute (AMFI) aangekleed als modellen op de catwalk. Het is een populaire bestemming voor (jonge) stedentrippers.

We zijn op zoek naar een stagiair voor 38 uur per week voor 5 à 10 maanden. Zij/hij is gemotiveerd, enthousiast en wil graag alle aspecten van de Sales afdeling leren kennen.

Werkzaamheden
Ondersteunen van de Sales Manager. Hiertoe behoort onder meer:
• Ondersteunen van de Sales Manager;
• Actief benaderen van bestaande contracten;
• Zoeken naar potentiële contacten/contracten en deze benaderen;
• Maken van afspraken met bestaande en potentiële contacten;
• Meegaan met en eventueel zelf geven van rondleidingen;
• Geven en sturen van informatie naar potentiële en bestaande contacten/contracten, mailings naar bestaande en potentiële contacten en telefoonafhandeling.

Voor pro-actieve en verantwoordelijke stagiairs is er bij het Lloyd Hotel de gelegenheid om zelfstanding te werken.

Ook krijgen stagiairs de kans om behalve op de eigen afdeling ook op andere afdelingen mee te lopen en te helpen.

Project / scriptie:
Het onderwerp voor een scriptie bepalen wij graag in overleg met de stagiair, waarbij actualiteit en eigen voorkeur een rol speelt.

Interesse?
Herken je je zelf in bovenstaand profiel en heb je interesse in deze stage, stuur dan je CV en motivatiebrief onder vermelding van stagiair sales naar werken@lloydhotel.com t.a.v. Evelyn Storm. Reacties zonder CV worden niet in behandeling genomen.

Reservations