Lloyd Hotel & Cultural Embassy - Amsterdam, Noord-Holland, 1019 BN, Netherlands

SUPERVISOR BEDIENING

LLOYD HOTEL & CULTURELE AMBASSADE

Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is een trendsettend 1-tot-5 sterren hotel, dat haar gasten een bijzonder gastvrij en inspirerend verblijf in Amsterdam biedt. Het hotel is onlosmakelijk verbonden met de Culturele Ambassade en onderscheidt zich van andere hotels door haar functie als platform voor mensen uit de creatieve wereld, design, kunst en bijzondere geschiedenis.

Het Lloyd restaurant is een bestemming op zichzelf. Er zijn verschillende banquetzalen aanwezig en het restaurant is geopend voor ontbijt, lunch, en diner. Door het hele gebouw bestaat de mogelijkheid tot het huren van ruimtes voor feesten, vergaderingen of andere zakelijke bijeenkomsten. Ook hier komen ambachtelijk meesterschap en conceptuele innovatie samen.

Het eten van het Lloyd Hotel wordt in onze eigen keuken gemaakt, het vlees en de vis zijn duurzaam (gevangen) en onze groenten zijn meestal biologisch verbouwd, het liefst dicht bij huis. We zijn trots op onze producenten en leveranciers en kennen hen goed. We combineren klassieke gerechten en bereidingswijzen met hedendaagse invloeden en nieuwe kooktechnieken. Met een frisse blik en vintage receptuur maken we eigentijdse gerechten die soms verrassen maar die vooral heerlijk smaken!

Voor versterking van onze restaurantbrigade zijn wij op zoek naar een ervaren

Supervisor bediening

Als supervisor bediening bij het Lloyd Hotel geef je de dagelijkse leiding aan het bedieningsteam. Je werkt zelf mee en coördineert vanaf de vloer de werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het restaurant (ontbijt, lunch en diner) maar ook voor alle F&B gerelateerde zaken buiten het restaurant (banqueting en roomservice).

Je begeleidt nieuwe medewerkers en stagiairs en draagt zorg voor het in stand houden van de standaarden en procedures in het restaurant.

Uiteraard ben je als supervisor het gezicht van je afdeling, zowel naar gasten als naar de medewerkers. Jij bent degene die de spirit erin houdt tijdens drukkere momenten en de lijnen uitzet, zodat alles soepel blijft lopen. Je beschikt over overzicht en overwicht. Gastvrijheid is voor jou heel belangrijk en je zult altijd je uiterste best doen om het je gasten naar de zin te maken.

Bij voldoende functioneren kunnen ook inkoop-, rooster- en administratieve zaken tot je takenpakket gaan behoren.

• Wij zoeken bij voorkeur iemand met ruime (en leidinggevende) ervaring in de horeca
• Een afgeronde middelbare- of hogere hotelschoolopleiding geniet de voorkeur
• Spreekt goed Nederlands en Engels

Wij bieden

Wij bieden een salaris conform het arbeidsvoorwaardenregelement van Horeca Nederland en een hele fijne werkplek in een positieve en opgewekte organisatie.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je CV en motivatiebrief, onder vermelding supervisor bediening, naar werken@lloydhotel.com t.a.v. Evelyn Storm. Reacties zonder CV worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reservations