Lloyd Hotel & Cultural Embassy - Amsterdam, Nord-Holland, 1019 BN, Niederlande

LLOVE Design

Lloyd Hotel launches design label

Het Lloyd Hotel is al sinds de opening een stalenkaart van Dutch Design. Om haar 10 jarig bestaan kracht bij te zetten lanceert het hotel daarom nu haar eigen design label: LLOVE Design. Na de eerdere succesvolle ontwikkeling van de Lloyd Tafel*, is de LLOVE lamp van Wannes Royaards het eerste ontwerp dat onder het LLOVE Label wordt uitgebracht. Om de lamp in een juiste omgeving te presenteren kreeg Royaards de opdracht er een ideale hotelkamer omheen te ontwerpen.

  • Wannes

Als curator met oog voor oude en nieuwe design klassiekers kijkt het Lloyd Hotel al vanaf haar opening verder dan de laatste hypes. Ruim vijftig internationaal bekende en opkomende Nederlandse designers en kunstenaars lieten inmiddels hun sporen achter in het hotel. Dit jaar kreeg Wannes Royaards alle ruimte, wat resulteerde in de Royaards LLOVE Lamp en een bedtafel, een koelkast als stripfiguur, een paar eigenwijze fauteuils en meerdere kasten. Het spiegelende materiaal van plaatmateriaalspecialist Baars & Bloemhoff, geeft een contrasterende twist aan de extreem “eenvoudige” ontwerpen van Royaards.

Order LLOVE Lamp

Vooralsnog verkopen we de Royaards LLOVE Lamp alleen in het hotel. Stuur een mail naar llove@lloydhotel.com met je bestelling en eventueel het afleveradres.

Van 13 november t/m 31 december 2015 in het kader van de lancering speciale prijs van €150 Incl BTW. Vanaf 1 januari 2016 €225.*

*De genoemde prijzen zijn overigens exclusief €6,95 verzendkosten binnen Nederland.

Royaards Llove Lamp
Materiaal Multiplex + Homapal spiegel metaal laminaat
Kleur Zilver / Goud
Afmetingen 50 x 18 x 12 cm

  • Llove Lamp by Wannes Royaards

Reservierung